Min Konto

Guarkjernemel baketilsetning

Guarkjernemel - En genial tilsetning som gjør deigen mer smidig og lett å jobbe med. Guarkjernemel (E412) er tillatt brukt i Norge som fortykningsmiddel og stabilisator i bakverk og andre næringsmidler. Er ikke lavprotein, men skal kun brukes i små mengder.

Bruk:
Guarkjernemel (E412) er tillatt brukt i Norge som fortykningsmiddel og stabilisator i bakverk og andre næringsmidler. Det anbefales brukt max. 1 tsk. guarkjernemel for hver 200 gram med glutenfritt (evt. lavprotein) mel.

Pr. 100g:
Vanskelig å finne klare tall på dette, men følgende er fakta: Omtales som et karbohydrat (galactomannan som er et polysakkarid) som er rikt på vannløselig fiber. Skal inneholde min. 75% galactomannan. Produktet er tørket, og skal inneholde max. 15% vann. Protein max. 10%.

Energi 762 kJ / 181 kcal
fett 1,0 g
- herav mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0,0 g
- herav sukkerarter 0,0 g
Kostfiber 80,0 g
Protein 5,0 g
- herav fenylalanin 250 mg
Salt 0,02 g.

Varen er fremstilt uten:
Gluten, hvete, melk, egg, soya.

Vil i praksis kunne brukes til lavprotein bakverk da tilsetningen er så liten.


Oppbevaring:
Tørt og kjølig.

Innhold:
Oppmalte frø fra belgplanten Guar (Cyamopsis tetragonolobus).
Antall i pakken:
1
Størrelse:
100g
Varenummer:
752006
Lagermengde:
6
Lagervare