Sanavi Trefargede Pastaskruer - DATOVARE
BEST FØR 31.03.2025, MEN GOD LENGE ETTER!
Sanavi trefargede Fusilli (skruer) med grønnsaker som gir naturlig farge. Spinat gir grønn pasta og tomat gir rød pasta.
Bruk:
Ha pastaen i kokende vann. Tilsett en skje med olje og en teskje med salt og rør om. Kok til pastaen er klar. Rør om en gang i mellom.
Pr. 100g:
Energi 1533 kJ / 361 kcal
Fett 1,2 g
- herav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 86,0 g
- herav sukkerarter 0,5 g
Kostfiber 1,4 g
Protein 0,9 g
- herav fenylalanin 29 mg
Salt 0,005 g.
Varen er fremstilt uten:
Gluten, hvete, melk, soya, egg og er lavprotein.
Kan inneholde spor av egg og soya.
Oppbevaring:
Tørt og kjølig
Innhold:
Hvit pasta: Melmix til pasta (maisstivelse, tapiokastivelse, potetstivelse, emulgator (E471 mono- og diglyserider av fettsyrer), naturlig ekstrakt av gulrot).
Rød pasta: Melmix til pasta (som over), dehydrerte tomater (4%).
Grønn pasta: Melmix til pasta (som over), dehydrert spinat (3%)
Kan inneholde spor av egg og soya.